VIRTUAL TOUR SPECIALISTS
Lapsi 360

kompani e pavarur e marketingut nga prishtina

Punët Tona

Rreth Nesh


Lapsi është kompani e pavarur e marketingut, e themeluar më 2013. Ofron shërbimet më inovative dhe kreative në fushën e marketingut virtual dhe atë të shtypit. Baza e biznesit tonë është kënaqësia në punë.

Kush jemi ne?

Të specializuar për virtual tour (shëtitje virtuale – fotografi panoramike interactive 360º), dhe gigapixel fotografi. Me vite përvojë në krijimin e virtual përmbajtjeve 360°, ne jemi të aftë për të sjellë prodhime të imazheve tridimensionale interaktive tek ju. Me shfrytëzimin e ketij formati ju do kurseni kohë duke pasur mundësinë që brenda pak çastesh të vizitoni hapësira të ndryshme në vende të ndryshme.

Shetitjet tona Virtuale Ofrojnë:

 • Pasqyrim të plotë HD
 • Opcioni ekran i plotë
 • Muzikë
 • Audio Narracion
 • Kompatibil me Google Cardboard,
 • Oculusrift,
 • VR one
 • Pikat interaktive
 • iPhone / iPad Gjiroskop (Gyro Spin)
 • Harta për katet e mëdha të hoteleve, dhe hapësirave tjera
 • Plotesime shtesë të kërkesave për dizajn

Shërbimet


Money coming in says I've made the right marketing decisions. "Adam Osborne"

Virtual Tour 360

Fotografi Panoramike interaktive 360º, të cilat servohen tek vizitorët, përmes smartphone-ve, tabletëve dhe kompjuterëve.

Fotografi

Përveç fotografive standarde, ofrojmë edhe fotografi me rezolucion mbi 200 megapixel.

Marketing

Zhvillimi webfaqes, realiteti virtual, dizajn për shtyp dhe web…

Dizajn Grafik

Dizajn për logo, broshura, postera, billboard, fletushka, ilustrime, thyerje të librit etj..

Punët Tona


Njoftohu me Ekipin


...

Alban Kasumi

Virtual Tour Specialist

...

Erodita Klaiqi-Kasumi

Graphic Designer

...

Shpat Hyseni

Web Product Manager

...

Gonxhe Abazi

External Lawyer

...

Yll Limani

3D Animator

...

Luran Osmani

Artist

...

Shuki Neziri

Artist

...

Kole Qivlaku

Sales Agent

Na Kontaktoni


Këtu janë të gjitha të dhënat për kontaktim me stafin tonë:

Prishtinë

albankasumi@gmail.com

+383 49 262-846

Na dërgoni email